mynewspapers.net

Hur konvertera en USA storlek liten skjorta till en europeisk storlek

Hur konvertera en USA storlek liten skjorta till en europeisk storlek


Om du beställer kläder från utlandet-- eller ens sälja dem utomlands--kan du behöva göra några beräkningar och kontrollera den exakta storleken på vad du köper eller säljer. Det finns grundläggande konverteringstabeller som kan beräkna dessa storlekar för dig så att om du vill konvertera en USA storlek liten skjorta, du vet exakt vad den skulle mäta på den europeiska marknaden.

Instruktioner

• Konvertera en USA storlek liten T-shirt av märkning som en europeisk storlek 87. Detta är en grundskattesats för konvertering och är samma för varje T-shirt märkt med "liten" eller "S" etikett. Priset är också inte konstant, vilket innebär att du inte kan fortsätta att lägga samma siffra för varje stigande storlek. Till exempel en USA storlek medium T-shirt konverterar till en Europeiska 91 och en USA storlek stor konverterar till en europeisk 102.

• Konvertera en USA storlek liten collared skjorta genom att multiplicera storleken med 2 och lägga till 8. Till exempel konvertera en 14,5-tums skjorta till en europeisk storlek genom att multiplicera med 2 (29) och lägga till 8, som ger dig ett värde av 37. På samma sätt, skulle en 15-tums skjorta konvertera till en europeisk storlek 38. Denna metod fungerar för alla storlekar fram till 16 inches, när du måste lägga till 9 istället för 8.

• Använda en omvandlare om du inte kommer ihåg omvandlingar eller formler av utantill. Det finns gott om konverterare tillgänglig online som fungerar live; helt enkelt klicka på "US Letter" droppa-ned menyn, Välj en storleksvärde och Europeiska omvandlingen kommer att visas direkt på samma rad. Använd dessa konvertering verktyg för andra plagg och storlekar också.