mynewspapers.net

Hur konvertera en sovrum garderob i ett hantverk område

Hur konvertera en sovrum garderob i ett hantverk område


Många konsthantverkare förvärva en hel del material och förnödenheter över tiden. Om du är en crafter, är du väl medveten om detta. När du började crafting, köksbordet var stor nog för dina projekt, och en tote kunde rymma allt ditt material. Nu kan du behöva en dedikerad och organiserad utrymme. Bör du konvertera en oanvänd sovrum garderob i en organiserad och användbar område där du kan hantverk och hålla dina leveranser.

Instruktioner

• Mått från golvet på din garderob till en höjd där du vill ha din arbetsyta att vara. Markera denna höjd med en blyertspenna linje runt insidan av garderoben. Det är där du kommer att hänga hyllan där du kommer att göra ditt crafting.

• Häng hyllor stöd parentes på höjden du markerat. Borra parentes i reglarna eller använda eller skruvar för rätt stöd. För att hitta reglarna, Använd en regeldetektor eller slå med handen tills du känner en solid ljud, snarare än ihåliga utrymme.

• Placera en klippa att mäta hylla på konsolerna. Kontrollera att den är tunn nog för att du ska stänga garderobsdörr.

• Installera självhäftande krokar på väggarna och hänga korgar eller totes över krokar att hålla små objekt.

• Hänga mindre hyllor högre på väggen, var du vill, hålla större objekt.

• Passar ett kort arkivskåp under din arbetande hylla och använda den för att lagra objekt som scrapbook papper. Om du inte har utrymme för en full dokumentskåp, använda en bärbar filen tote för att hålla dina dekorativa papper prydligt under skrivbordet.

• Borra ett hål i botten av väggen som är närmast ett utlopp. Detta gör att du kan ansluta en skrivbordslampa i ett nätuttag i närheten om din garderob saknar belysning. Om du har flera crafting elverktyg, överväga att ansluta ett grenuttag till ett närbeläget väggutag och använda uttagen i grenuttag för belysning och verktyg.