mynewspapers.net

Hur konvertera en PDF till en e-bok Format

Hur konvertera en PDF till en e-bok Format


Innan en kommersialisering av ebook läsare var Adobe Portable Document Format (PDF) det föredragna formatet för e-böcker. Många läsare ebook nu kräver standardiserade ebook eller epublication (ePub) filformat. Detta format växte i popularitet när Apple utvecklat stöd för formatet med lanseringen av iPad. Om du vill konvertera dina PDF till en ePub-fil så det kommer att fungera korrekt, som en ebook, på din ebook läsaren eller iPad, kan du konvertera PDF online med en mängd gratis konverterare.

Instruktioner

• Gå online och navigera till ePub2Go. Välj "Välj fil" och sedan leta upp och markera din PDF. Välj "Öppna", klicka "Ladda upp PDF." Den fria webbplatsen kommer nu konvertera dina PDF till ett ePub-dokument, klar för användning med ebook läsare.

• Navigera till online-ConVert.com.This är också en gratis hemsida men det låter lite mer kundanpassning för konverterade filen. Klicka på "Välj fil" och sedan leta upp och välj PDF-filen för konvertering. Välj din ebook läsare från droppa-ned menyn och ange "Titel" och "Författare." Du kan också lägga till en "gränsen", om du vill. Klicka på "Konvertera filen" när du är klar, vänta för att konverteringen ska äga rum och nedladdningen att börja.

• Navigera till ePub Bud. Detta är en gratis webbplats som låter dig dela din e-böcker när du har skapat dem. Klicka på "Välj fil," sedan leta upp och välj din PDF. Klicka på "Öppna" och sedan vänta på ebooken skapas och den data överför börja. Om du önskar, kan du ställa in ett konto med ePub Bud, och du kan också dela länken med dina vänner.