mynewspapers.net

Hur konvertera en Pan Cake till en Bundt Cake

Hur konvertera en Pan Cake till en Bundt Cake


En Bundt cake är en rund, formgjuten kaka som är inverterad på en tallrik när svalnat. Det erbjuder en kreativ presentation och kräver lite eller ingen dekoration; ett stänk florsocker socker eller ringla glasyr är allt som krävs för att göra denna vackra kaka. Eftersom det inte kräver frosting, klipper den din prep tid ner till en bråkdel. En vanlig kaka mix som ger en 9 av 13 rektangulär tårta kan konverteras till en Bundt cake med minimala justeringar.

Instruktioner

• Placera alla pålägg i botten av pannan. Till skillnad från en vanlig pan cake där ingredienserna är placerade ovanpå smeten, är en Bundt cake inverterad efter det bakas. Ingredienser som frukt eller nötter som du vill vara på toppen av tårtan efter det bakas måste därför sättas i botten av pannan innan bakning.

• Häll smeten över pålägg och fylla pannan om halvvägs så att din smeten inte overflow när det stiger. En typisk box kaka mix kommer att göra en 9 av 13 kaka; Om du vill konvertera denna samma blanda en Bundt Cake använda en 12 cup Bundt pan.

• Följ de rekommenderade temperaturen för ditt recept. Även om formen på pannan är olika konstant matlagning temperaturen. Men eftersom djupet av din tårta kan vara olika i en Bundt pan, kan du behöva utöka tillagningstiden. Infoga en tandpetare på det djupast pekar av kakan till check för doneness; en tandpetare gratis av smeten innebär kakan görs. Om ytterligare tillagningstiden behövs öka gräddningstiden, med 2 minuter i taget tills en tandpetare kommer ut ren.

• Låt kakan svalna helt. Om du försöker ta bort din tårta från pannan före kylning riskerar du chansen av kakan faller sönder eller fastnar på insidan av pannan.

• Vänd kakan på en tallrik. Knacka försiktigt om det är nödvändigt att släppa den från pannan.

• Strö kakan med florsocker eller Ringla med grädde istället för glasyr hela kakan.