mynewspapers.net

Hur konvertera en Motion JPEG till en MPEG

Hur konvertera en Motion JPEG till en MPEG


Om du har en rå videofil i Motion JPEG (M-JPEG)-format, konvertera filmerna till MPEG-video med omvandlare programvara. Enligt sajten efter gryningen, M-JPEG video tillhandahåller högkvalitativa video med mycket stora filstorlekar för varje bildruta i videon är en separat JPEG-bild. Sajten rekommenderar konvertera M-JPEG video till MPEG video för optimal kvalitet. När du har redigerat din raw video ta till fånga i M-JPEG-format, konvertera det till MPEG för en mindre filstorlek.

Instruktioner

RER Converter

• Hämta och installera den M-JPEG converter från mjukvaran till omvänd webbplats. (Se resurser). Dubbelklicka på programikonen för att starta konverteraren.

• Klicka på knappen "Bläddra" bredvid "Input filnamn." Leta efter din M-JPEG video på din dator och dubbelklicka på filen för att lägga till omvandlaren. Klicka på "Bläddra" bredvid "Utfilnamet" och välja en mapp att spara MPEG-filen i.

• Klicka på "Till MPEG" överst på skärmen. Klicka på menyn "MPEG profil" och välj en storlek och kvalitet alternativ för din fil. Till exempel Välj "DVD NTSC Format" konvertera M-JPEG till MPEG-2 format för skivbränning. Klicka sedan på "Konvertera".

Ojo M-JPEG Converter

• Ladda ned och installera MPEG encoder från Ojosoft. (Se resurser). Dubbelklicka på skrivbordsikonen för att köra programmet.

• Klicka på "Bläddra" för att ange din indatafilens namn. Hitta din M-JPEG video och klicka på "OK" för att läsa in konverteraren. Klicka på "Output filnamn" och välj en målmapp för din video.

• Klicka på fliken "MPEG" överst på skärmen. Klicka på "Codec" menyn och välj output profil för din slutliga video. Välj MPEG-2 för DVD-bränning, MPEG-1 för CD-bränning eller MPEG-4 för webbdelning. Klicka på "Konvertera".

M-JPEG till MPEG Converter

• Ladda ned och installera konverteraren från AVS. (Se resurser). Klicka på "Start"-menyn och "AVS 4 You" till sjösätta programmen.

• Klicka "Input". Välj en M-JPEG fil du vill konvertera och klicka på "OK". Klicka på "Output" och välj en målmapp för din MPEG-film. Klicka på fliken "MPEG" överst på skärmen.

• Klicka på "Video profil" och välj den typ av MPEG-fil du vill konvertera till. Fliken "MPEG" ger bara möjlighet att konvertera till MPEG-1 eller MPEG-2. Klicka på fliken "MP4" högst upp på skärmen för att konvertera till MPEG-4. Klicka sedan på "Konvertera nu."