mynewspapers.net

Hur konvertera en intern DVD-enhet till en extern IDE med en USB-kabel

Hur konvertera en intern DVD-enhet till en extern IDE med en USB-kabel


Konvertera en intern DVD-enhet för extern användning är en fråga om montera den till en kompatibel extern skal. Processen är ungefär samma som att montera en enhet internt, bara elektroniken för att ansluta och åtkomst till enheten finns inom yttre driva skalet. När du är klar, att koppla bara nu extern hårddisk till ett eluttag, ansluta den till en PC eller bärbar dator via en USB-port och du kan komma åt alla media som installerade DVD-enheten kan läsa.

Instruktioner

• Ta bort skruvarna att säkra omslaget till den externa enhet skalet. Skjut skalet täcker öppna för att komma åt 5,25 tums enhet monteringskonsolen inuti. Monteringsfästet består av en avsats med tvärbalk rymmer enheten, med elektriska komponenter som ansluter till enheten bakåt.

• Montera plats den 5,25 tums IDE DVD-enhet mellan monteringsskenor och sedan bilden vägen mot baksidan av monteringsfästet tills du kan nå den med ström och data sladdar ansluten till baksidan av enheten.

• Fäst IDE datakabeln till enheten, Anpassa inskärningarna i controller från externa fallet berget med spåret i IDE-kontakten på DVD-enheten. Kabeln bör glida rakt in med lite kraft tillämpas. Att kabeln 4-pin makt mellan fästet och enheten också.

• Fortsätta att Skjut in enheten i monteringsfästet tills det sitter fast på baksidan av fästet, med de fyra gängade hål i sidan av enheten i linje med de fyra hålen i järnväg av berget.

• Säker DVD-enheten till berget genom att skruva den på plats genom fyra monteringshålen ligger på sidorna av fästet, två per sida.

• Byt ut locket på skalet, skjuta den på plats över den monterade enheten. Säkra skruvarna tas bort från skalet när du öppnar luckan.