mynewspapers.net

Hur konvertera en Euro skostorlek till en amerikansk skostorlek

Hur konvertera en Euro skostorlek till en amerikansk skostorlek


Det är inte ovanligt att shoppa skor bara att öppna etiketten och se 38 Euro eller liknande. Detta beror på att USA import några skor från Europa, och euron är Europeiska mätningen för en skostorlek. En 38 Euro råkar vara lika med en 7 ½ US skostorlek för en kvinna. Innan du går och handlar, kan det vara bra för dig att förstå hur konvertera Europeiska skostorlekar till amerikanska skostorlekar.

Instruktioner

• Ta Europeiska mätning och subtrahera 30 från det att få Damernas US skostorlek. Så om din sko säger 35 Euro, kan du dra av 30 för att upptäcka att skon är en kvinnas storlek 5. En skostorlek 36,5 euro skulle vara en kvinnas U.S. 6 ½.

• Ta Europeiska mätning och subtrahera 31 ½ från det att få Herrarnas U.S. sko mätning. Så om du hittar en sko som säger 43 Euro, kan du beräkna det så att det motsvarar en 11 ½ i amerikanska män.

• Konvertera infant skor genom att subtrahera 15 från Euro mätning. En baby storlek 1 i Förenta staterna är lika med en 16 i Europa (16--15 = 1).

• Dra av 16 från en Euro mätning att hitta ett barns US skostorlek. En Euro storlek 22 skulle motsvara en US storlek 6 (22--16 = 6).

• Ta en titt på etiketten på ett äldre barn skor. Om etiketten säger 36 Euro, behöver en storlek 4 i USA. Det innebär för äldre barn, du måste dra ifrån 32 från Euro skostorlek att få den amerikanska sko storleken.