mynewspapers.net

Hur konvertera en enkelhet 3-i-1 spjälsäng till en övergångsperiod säng

Hur konvertera en enkelhet 3-i-1 spjälsäng till en övergångsperiod säng


Föräldrar vet att barn växer snabbt ur sina spjälsängar. Dessa dyra delar av babyutrustning används för mindre än två år. Det är där 3-i-1 möbler gör ekonomisk mening. Att ta bort lämsidan konverterar spjälsängen till en liten knatte bäddsoffa med höga räcken på tre sidor. När barnet outgrows barn säng, blir långsidan och lämsidan av spjälsängen styrelsens huvudgavel och foten för en enkelsäng. Enkelhet spjälsäng tillverkar 3-i-1 spjälsängar under enkelhet och Graco logotyper. Både logotyper har 3-i-1 spjälsängar i en mängd olika stilar.

Instruktioner

• Ta bort madrassen från spjälsängen.

• Skruva loss lämsidan bromsarna från båda sidor av lämsidan av spjälsängen, med hjälp av Phillips huvud skruvmejsel. Bromsarna är placerade längst ned på lämsidan av spjälsängen. De är de plast-stopp som begränsar sidan från att glida ända till golvet. Ställ åt sidan.

• Lägre lämsidan helt till golvet. Skjut den nedre guider från sidorna av spjälsängen. Guider är de hålen på vardera sidan av lämsidan som glider upp och ner på metall sidan rälsen kopplad till spjälsängen. Lägre toppen av lämsidan så att den översta guider är fria från tvärbalk. Ta bort lämsidan.

• Ersätt lämsidan bromsarna i sina hål och dra åt skruvarna. Detta förhindrar små bitar att gå vilse.

• Släpp sängbotten till sitt lägsta läge. Plats pinnarna på varje av de fyra hörnen av resårmadrass stöd till lägsta skårorna på vardera sidan av spjälsängen. Placera madrassen med stöd.