mynewspapers.net

Hur konvertera en Cosco Baby gunga till AC

Hur konvertera en Cosco Baby gunga till AC


Någon ny förälder lär sig snabbt hur bekvämt de baby gungorna är att hjälpa den lilla en drivan av och somna. Varumärket Cosco gungor säljs till stora-box återförsäljare kommer i en av två modeller: windup gungan som börjar svänga med några vevar av handtaget och den batteridrivna modellen som kan verkar äta sig igenom storlek D batterier inom loppet av en dag eller två. Konvertera den batteridrivna Cosco baby swing körs på växelström kan du koppla in svingen och gör vad du behöver att göra medan baby naps.

Instruktioner

• Ta bort strömkontakten från en gammal dator kretskort. Strömkontakten är ledningar som leder i kretskortet från strömförsörjningen där du kopplar honkontakten på nätsladden i. Beroende på vilken typ av kretskort du har, kan du behöva skära eller unsolder power connector kablar från styrelsen. Om trådarna du tar bort inte är märkta positiva och negativa, kontrollera området du bort dem från för etiketterna på kretskortet.

• Skär lilla kontakten från laddaren mobiltelefon--i slutet som ansluten till telefonen-- och band båda trådarna. Tillfälligt tejpa positiva ledningarna från strömförsörjningen till positiva ledningarna från telefonladdare. Göra det samme för den negativa kabeln.

• Tejpa positiva och negativa ändarna D batterier du använder med eltejp. Placera den positiva bly från strömförsörjningen till den positiva änden av batteriet. Placera den negativa ledningen till den negativa änden på batteriet. Upprepa med en annan D batteri. Sätt in ett batteri ovanpå batterifacket och kontrollera ledningarna vidrör kontakterna i batterifacket. Infoga det andra batteriet på samma sätt och Anslut svingen. Gungan ska flytta nu på sin egen. Om inte, kontrollera anslutningarna. Koppla bort svingen.

• Löda ledningarna från strömkontakten och laddaren mobiltelefon ihop och Använd eltejp för att täcka eventuella exponerade koppar ledningar.

• Ta bort plasten som täcker från Cosco svingen genom demontering och ta bort varje skruv.

• Montera strömkontakten på insidan av svingen med band eller super lim. Dra kablar igenom i batterifacket och löda positiva tråden till de positiva kontakterna och negativ till negativ.

• Montera beläggningen och Anslut svingen. Svingen är nu klar för barnet.