mynewspapers.net

Hur konvertera en Canon 10D till infrarött

Hur konvertera en Canon 10D till infrarött


Att framställa fotografier skjuten i infrarött är ett spännande sätt att skapa fantastiska landskap och porträtt med en andlig känsla. Att skapa IR porträtt med en filmkamera eller en digitalkamera med IR-externa filter kan fyllas med tekniska svårigheter, men konverterar ett sällan använt digital SLR till IR kan eliminera de flesta av dessa svårigheter. Digitala systemkameror är utrustade med en IR-cut filter över sensorn. Detta filter blockerar de flesta IR-ljuset kommer in i kameran. Håller på att konvertera din kamera från visuell ljus till IR, kommer du att ta bort och ersätta filtret med ett IR filter som har utformats för att gå i kamerahuset.

Instruktioner

• Läsa alla Canon infraröd konvertering instruktionerna från liv Pixel (se resurser). LifePixel ger en steg för steg-gör det själv process för att konvertera din Canon 10D till infrarött, inklusive bilder av varje steg.

• Konfigurera din arbetsyta i en ren, dammfri och väl upplysta området. Har alla dina material och verktyg nära till hands. Med dubbel-stick tejp, anbringa varje bort skruven till tryckta anvisningarna. Detta hjälper dig att montera kameran och få alla skruvar tillbaka till rätt ställe.

• Följa anvisningar som tillhandahålls av liv Pixel. Efter återmontering din kamera, prova din infraröd kamera genom att fotografera landskap och scener som omfattar människor. Om du tycker att du har fokus problem, prova att öka din bländare av ett par hållplatser att öka skärpedjupet. Försök också bracketing din exponering för att säkerställa bra exponering i bilden.