mynewspapers.net

Hur konvertera cykel till mopedCyklar har länge varit ett populärt sätt att resa, men de kan vara opraktiskt för människor vars hem, skola eller arbete är för långt bort. En motordriven cykel kan hjälpa. Genom att placera en 2-takts motor på din normala pedal cykel, kan du förvandla din 15mph pedal cykel i en 40mph motorcykel. Dessa motorer kostar runt £97, och de omfattar allt du behöver för att få din egen cykel igång som en motorcykel. Oavsett om du letar efter lite extra hjälp på de branta lutar eller din arbetsplats är lite för långt att rida en normal cykel, kan cykel motor kit vara för dig.

Instruktioner

• Beställ en 80cc cykel motor från BikeBerry.com, KingsMotorBikes.com, SickBikeParts.com eller GasBike.net. Vilka motorer från £77 till £116, och det beror på din budget när det gäller vilken typ av motor du vill ha. Om du behöver kraft och hastighet, överväga en 80cc modell. Om du letar efter långvarig gas körsträcka, överväga en mindre, kompakt 50cc motor.

• När du får ditt motordriven cykel kit, läsa bruksanvisningen innan du börjar monteringen. När du är redo att starta installationen, börja med något stort och lätt att sätta på, som gastank eller motor. När du monterar motorn på din cykel, se till att det säkras stabilt till cykelram med metall klämmor eller maskeringstejp.

• Placera motorn drevet på din cykel bakhjul. De flesta modeller kommer att placeras på vänster sida av hjulet, från ridning sprocket. Se till att drevet är vinkelrätt mot axeln av cykeln.

• Säker enhet tåget till motorn och bakhjulet drevet. Det kommer att vara för stor för din cykel: förkorta den upp genom att ta bort länken master och ta ut antalet länkar som behövs.

• Montera tändningen på styret. Med zip band, säkert gasspjället tråd till cykelns ram, så att det inte fastnar i hjul eller motor. Placering på vänster eller höger styret är dina önskemål.

• På den tomma styret, installera på kill switch. Följa samma förfarande som gasen, så använd zip band för att säkra denna tråd också.

• När man rider din cykel, är det nödvändigt att "bryta" motorn innan driver motorn till sitt maximum. Vanligtvis denna inbrott period varar i 300 miles. Det är viktigt att du följer din sökmotor riktlinjer för denna period.