mynewspapers.net

Hur konvertera APF & Cake mjöl till degen mjöl

Hur konvertera APF & Cake mjöl till degen mjöl


Det finns flera typer av mjöl för hem bagare, varierar i deras syfte och mängden protein, eller gluten, de innehåller. Bröd mjöl använder en hög andel av gluten för att producera en stark, seg deg, medan kakan och konditorivaror mjöl har låg glutenhalt innehåll för ett anbud, delikat inkråm. Allrengöringsmedel mjöl grenslar de kategorier, som ger acceptabelt men vanlig prestanda för bröd eller bakverk. När du gör degen, allrengöringsmedel mjöl och vetemjöl kan kombineras om det finns ingen finare mjöl.

Instruktioner

• Mäta 1-1/3 koppar allrengöringsmedel mjöl av spooning det in en mätglaset och nivellering det med baksidan av en kniv eller andra raka kanter redskapet. Skaka eller inte knacka på koppen för nivå mjölet. Placera en skål kök skala och justera skalan läsa tills displayen visar "0". Sked 184gr. mjöl, eller 185g, i skålen på skalan.

• Sked ut 2/3 kopp vetemjöl i en mätglaset, och nivå det. Placera en annan skål på skala och justera skalan "0". Lägg till 85.1 gr. vetemjöl, eller 85g, i skålen. Detta är en 2-till-1 förhållande mätt med volym och en 2,2-till-1 förhållande när den mäts i vikt.

• Häll den allrengöringsmedel och tårta mjöl i en sil placeras över en tredje skål. Sålla de kombinerade mjöl fyra gånger för två blandas grundligt.

• Använd enligt anvisningarna i din bakelse recept. Denna process kommer att producera 2 koppar konditorivaror mjöl. Justera måtten följaktligen baserat på mängden mjöl behövs, använda förhållandet i steg 2.