mynewspapers.net

Hur kontrollerar jag transmissionsolja på en 1996 Subaru Outback?

Hur kontrollerar jag transmissionsolja på en 1996 Subaru Outback?


Automatlåda vätska är avgörande för din 1996 Subaru Outback fungerar väl och effektivt. Det är rekommenderat för att kontrollera ATF nivåerna när som helst du kontrollera den vanlig motorolja i outbacken. Vätskan blir låg, kan det orsaka skador på överföringen och andra komponenter i överföringen, så det är viktigt att lägga till vätska omedelbart när nivån sjunker under raden "Lägg till".

Instruktioner

• Kör Subaru Outback i 10 minuter och parkera den på en nivå område. Det är viktigt att kontrollera transmissionsolja på drifttemperatur för mest exakta Läs.

• Öppna huven på Outback och lokalisera ATF reservoar och mätsticka på förarsidan av Subaru. Toppen av oljestickan är röd och märkt "ATF."

• Dra oljestickan ur behållaren och torka rent med en trasa. Byt ut oljestickan i reservoaren, se till att det sätts hela vägen. Ta bort oljestickan gång och läsa vätskenivån. Den idealiska mätningen blir mellan "full" och "Lägg till" indikatorer. Om ATF vätskan under raden "Lägg till" lägger du till en kvart av automatlåda vätska omedelbart.