mynewspapers.net

Hur konfigurerar jag tor för frostwire?

Hur konfigurerar jag tor för frostwire?


Tor är ett gratis program för att skydda användarens identitet och verksamhet på Internet och ge anonymitet medan du surfar. Det hjälper mask vilka program du använder online, om du har dem dirigeras korrekt via Tor. FrostWire är en klient för att ansluta till Gnutella-nätverket, som bygger på peer-to-peer-teknik. Du kan hämta en mängd innehåll samt göra specifika sökningar för att ladda ner lagligt delade filer.

Instruktioner

• Öppna Tor, eller om du inte har det installerat, ladda ner det som freeware och installera det (se resurser).

• Klicka på inställningsknappen så snart som gränssnittet öppnas. Gå till fliken "Avancerat" för att hitta porten visas under "kontroll-Port. Detta är den fyrsiffriga nummer till höger om IP-adressen "127.0.0.1." Kom ihåg detta nummer för senare.

• Öppna FrostWire. Välj "Verktyg" och "Alternativ" i verktygsfältet och navigera till fliken "Avancerat" i det nya fönstret. Välj "Proxy" lista trädet.

• Kontrollera "HTTP" proxy och typ i "localhost" eller "127.0.0.1" som proxy och sätta i den fyrsiffriga port du såg inom programmet Tor. Klicka på knappen "Verkställ"; Detta konfigurerar FrostWire att köra genom Tor.