mynewspapers.net

Hur konfigurerar jag Outlook Express 6.0 med Hotmail HTTP-serverns URL?

Hur konfigurerar jag Outlook Express 6.0 med Hotmail HTTP-serverns URL?


Outlook Express är ett program som kan fungera som en e-postklient, kalender arrangören och adressbok. Det har skapats av Microsoft för att köra på Windows-operativsystemet. Som ett e-postprogram beror Outlook Express på en eller flera e-postservrar skicka och ta emot meddelanden för varje konfigurerat e-konto. En användare öppnar normalt ett Hotmail-konto via en HTTP (Web) server, men du kan också komma åt ett Hotmail-konto via Outlook Express.

Instruktioner

• Starta Outlook Express. Klicka på "Verktyg", "Står" och sedan på "Lägg till" i huvudfönstret i Outlook Express.

• Ange ett valfritt namn för kontot under "Namn", klicka på "Nästa". Ange din Hotmail-adress. Klicka på "Nästa". Välj protokoll "POP3" för inkommande e-postservern och ange "pop3.live.com" som "inkommande e-postserver" och "smtp.live.com" som "Outgoing mailserver." Ange din Hotmail-adress och motsvarande lösenord, klicka på "Avsluta."

• Klicka på "Egenskaper" och sedan fliken "Allmänt" Check "servern kräver autentisering" i avsnittet "Servrar" och klicka sedan på "Avancerat". Kontrollera "den här servern kräver en säker anslutning (SSL)", klicka på "OK". Dina Outlook Express är nu konfigurerad för att skicka och ta emot e-post med Hotmail adress.