mynewspapers.net

Hur klär och vacker för Plus storlekar?

Hur klär och vacker för Plus storlekar?


Samhälle i dag drivs av media, sparar ofta begreppet "vacker" för tunna kvinnor men skönhet kommer i alla former och storlekar. Plus size kvinnor bör komma ihåg att de är vackra och använda sina kläder för att förbättra deras naturtillgångar. Om du är en plus-storlek, kan du klä din kroppsform och ser vackra genom att välja klassiska bitar av kläder som passar rätt och är smickrande.

Instruktioner

• Använd mörk tvätt jeans med raka ben. Mörka färger bantning alltid och den raka ben skapar en lång mager linje direkt från höften till ankeln. Detta kommer att göra höfterna visas smalare och benen ser längre. Hitta jeans som sitter bekvämt och kram kroppen utan att vara för snäv. Midjan på jeansen ska slå strax under naveln.

• Välj smickrande skjortor och blusar med hals. V-necklines göra halsen ser längre och smalare och också göra att du ser längre. Igen, välja skjortor som kram kroppen inte men för hårt. Hals kan skapas med knapp-up blusar också. Blusar som cinch i midjan är också smickrande till ett plus size organ, eftersom de gör midjan ser tunnare och skapa en timglasform.

• Bära A-line kjolar. A-Line kjolar är smickrande för nästan varje kroppsform men framför allt ser bra ut på kurviga tjejer. De bidrar till att skapa en vacker timglasform. Välj kjolar som drabbade över knät.

• Hitta perfekt lilla svarta. Varje kvinna behöver en svart klänning i sin garderob. Svarta klänningar är bantning och kan få någon att känna sig vacker. Para ihop din klänning med ett par nude färgade pumpar för att skapa en illusion av långa, magra ben.

• Investera i en kvalitet kropp smalare. Kroppen erbjuder kan vara dyrt men du bör aldrig snåla på en. Detta är det bästa tillbehöret någon plus size kvinna kan ha, eftersom det kommer att jämna ut kroppen och gör kläder ser ännu bättre.