mynewspapers.net

Hur kan man vara en pojkvän eller flickvän i "The Sims 3"

Hur kan man vara en pojkvän eller flickvän i "The Sims 3"


Kärlek, även unga kärlek, är en viktig del för alla växer upp. Det passande att "The Sims 3" vill att användarna ska kunna vägleda sina simmar genom sina egna relationer. En gång Sims blir tonåringar, de kommer att ha förmågan att bli pojkvän eller flickvän med andra Sims; men de kommer bara datum Sims de gillar och vice versa! Att bli pojkvän eller flickvän är bara först av många steg för att skapa en varaktig relation Sim.

Instruktioner

• Träffa en Sim som du är intresserad i den vilda jakten. Offentliga platser, såsom gym eller park, är ett bra ställe att träffa Sims.

• Öka din relation med Sim genom att välja interaktioner är lämpliga för din relation nivå. Sims gillar inte att vara kramade om de inte är nära Sim kramar dem. Också, de gillar inte Sims att upprepa samma interaktioner.

• Slutföra vissa av de "Romantiska" interaktioner med andra Sim. En vanlig kyss blir en av de första alternativen. Det är omöjligt att säga exakt när en Sim kommer att acceptera en kyss, men det är alltid bäst att vänta tills de är vänner, minst sagt. Efter flera framgångsrika "Romantisk" interaktioner visas alternativet "Föreslå kommer stadig" i panelen "Romantisk" interaktioner.

• Klicka på "Föreslå kommer stadig" be Sim för att din pojkvän eller flickvän. Om SIM-kortet accepterar, kommer att två Sims officiellt dating.