mynewspapers.net

Hur kan man kontrollera Visa kreditkortstransaktioner Online

Hur kan man kontrollera Visa kreditkortstransaktioner Online


När du väntar på att få ditt visum kontoutdrag med posten varje månad, kan för mycket tid att passera utan att veta vad som verkligen händer med ditt konto. I stället kan du kontrollera ditt Visa-konto online. Genom att visa ditt konto online, kan du se alla de senaste kreditkortstransaktionerna, de avslutade, de pågående och de för ett angivet datumintervall. Det är viktigt att kontrollera dina transaktioner regelbundet för att säkerställa att det finns inga felaktiga eller falska avgifter på ditt konto.

Instruktioner

• Besöka "Mitt konto" eller "Konto" online portal för ditt visum emittent. Om du inte vet den spindelväv adressen, är det förmodligen noterat på ditt kreditkortsutdrag. Om inte, kontakta kundtjänst genom att ringa telefonnumret på baksidan av ditt Visa-kort.

• Logga in på ditt online-konto genom att ange ditt användarnamn och lösenord. Om du har aldrig använt portalen online-konto innan, troligen måste du klicka på "Registrera" eller "Gå upp" alternativet. Under registreringsprocessen kommer du generellt ange din kontoinformation och skapa ett användarnamn och lösenord för åtkomst.

• Välj alternativet att Visa transaktion "Detaljer" eller transaktion "historia" (den exakta ordalydelsen varierar av kortutgivaren). Du kommer att se en lista över alla transaktioner gjorda med ditt Visa-kort. I många fall, du kan också visa de transaktioner som är baserade på vilken de har fullgjorts, de som är stilla oavgjort eller för ett visst datumintervall.