mynewspapers.net

Hur kan man kontrollera SD kort hastighet

Hur kan man kontrollera SD kort hastighet


Det är svårt att fastställa en exakt hastighet för ett SD-kort eftersom överföringshastigheten på flash, eller fast tillstånd, minne varierar naturligtvis. Korten är grupperade efter "hastighet klasser" att garantera en lägsta överföringshastighet så de på ett tillförlitligt sätt kan användas för uppgifter som att spela in video. Drive-överföringshastighet testning programvara kan du hitta en skrivhastighet för ditt SD-kort eftersom programvaran kommer att erkänna kortet som en enhet. Kör flera tester och resultaten för att få en bättre uppfattning av hur ditt kort allmänt utför i genomsnitt.

Instruktioner

• Besök Cnet: s Download.com och söka efter ett program som kallas "Disk bänken." Detta program bestämmer hastigheten på en testade enhet genom att kopiera en liten mängd information till det och noggrant mäta hur lång tid det tar. Klicka på den gröna "Download Now"-knappen bredvid Disk bänken.

• Klicka på "Spara fil" i fönstret som visas och vänta på att nedladdningen till slut. Öppna din dator ladda ner broschyren. Beroende på vilket operativsystem du använder, kan du behöva extrahera filer från zip-mappen. Om så är fallet, högerklicka på mappen, klicka på "Extract Here". Dubbelklicka på ikonen "Disk bänken" som ser ut som en liten hårddisk.

• När program öppnas, klicka på fliken "Kopiera fil" överst i fönstret om det redan inte är markerad. Klicka på den ovala knappen till höger om raden "Källfilen" och fönstret som visas att navigera till någon liten fil och dubbelklicka på den. Textdokument och fotografi filer fungerar bra. Klicka på ellipsknappen bredvid raden "Målfilen", navigera till SD-kortet du vill testa och dubbelklicka på.

• Lämna "Döda målfilen" rutan är markerad om du inte vill ha en kopia av källfilen lagt till kortet. Klicka på "Starta bänk" och vänta på att köra. Testtid beror på storleken på filen du valt för "Källfilen." Disk bänken visar resultaten i både tid och megabyte överföringshastighet i den vita rutan i den nedre halvan av fönstret. Eftersom överföringshastigheten varierar ständigt med flashminne, köra testet flera gånger, helst stora med olika filer, för att hitta ett genomsnittligt resultat.