mynewspapers.net

Hur kan man kontrollera Rökdetektorer

Hur kan man kontrollera Rökdetektorer


De flesta städer har etablerat eld koder som alla bostäder och affärer byggnader måste följa. Rökdetektorer är den mest grundläggande av dessa krav. Koderna uppdrag ofta ett visst antal brandvarnare per kvadratfot totalyta. Alla sovrum i bostadshus och nära köken av alla byggnader krävs ofta rökdetektorer. Enligt Förenta staternas brand Administration hade 1991, 88 procent av bostadshus i USA minst en brandvarnare. Rökdetektorer och batterier kan köpas i rabatt, hårdvara och hem förbättring butiker.

Instruktioner

• Placera en stege under brandvarnaren installeras i taket. Du kanske inte behöver en stege för rökdetektorer installerat på väggarna. Enligt USA brand Administration, de flesta eld koder kräver minst en brandvarnare vara närvarande på varje våning i en byggnad.

• Tryck in testknappen på brandvarnaren. De flesta märken av brandvarnare har ordet "test" präglade eller etsad på eller i plast nära eller på testknappen. Testknappen kan vara gröna, röda eller en mängd andra färger beroende på märket och/eller design av brandvarnaren. Enligt USA brand administrationens statistik fungerar ungefär en tredjedel av brandvarnare i bostäder inte eftersom batterierna inte har kontrollerat eller ersättas med nya batterier.

• Vänta för testlarm till ljud. Om inga larm ljud, ta bort rökdetektor omslaget. Rökdetektor omfattar snapin eller vrida på eller av, eller kan kräva användning av en skruvmejsel skruva loss locket.

• Ta ut batterierna. Ersätt de gamla batterierna med nya batterier. Ersätta alla batteriluckan som kan finnas inom brandvarnaren. Kontrollera utgångsdatumet på batterierna så att de är bra. Använd nya batterier. Blanda aldrig olika märken av batterier.

• Byt ut rökdetektor omslaget. Tryck på testknappen igen. Om larmet inte ljudet, kan din brandvarnare vara defekt eller för gammal för att fungera. Byta ut brandvarnaren. Enligt USA brand Administration, kan rökdetektorer köpas för ca £6. Om test alarmet ljuder Tillåt testlarm till testcykeln är klar eller tryck på stoppknappen om ditt varumärke och design av brandvarnare har sådan knapp.