mynewspapers.net

Hur kan man kontrollera människors bakgrund gratisEn säkerhetsprövning är ett verktyg som används av många brottsbekämpande organ, privata utredare och arbetsgivare. Checken kommer att lista en viss persons kriminella historia, betalningsanmärkningar och residence historia. Bakgrundskontroller används ofta för att bättre förstå någon som är under utredning, bedöma sanningshalten, för att fastställa sannolikheten att individen kommer att begå ett brott, eller förutsäga sannolikheten för oetiskt beteende. Officiella bakgrundskontroller kan vara kostsamt, finns det åtgärder som kan vidtas för att göra det själv med liten eller ingen kostnad.

Instruktioner

• Samla så mycket information du kan om den person vars bakgrund du checkar. Leta upp personens adress och telefon nummer. Om du inte vet telefonnumret och adressen, söka efter dem i en telefonkatalog eller en online telefon listing service. Ta reda på personens födelsedatum. Om du inte vet födelsedatum, utnyttja deras sociala nätverk sida för att fastställa datumet som de flesta folk lista denna information på nätet.

• Kontrollera för att se om enskilde har en lokal gripande historia. Gå till lokala Sheriff's Department i det län där han är bosatt. Be receptionist för incidentrapporter och gripande poster för namnet du söker. Vissa organ kräva att du betalar en liten avgift för papperskopior. Denna avgift är vanligtvis inte mer än 25 cent per kopia.

• Kontrollera för att se om personen du forskar har något domstolsbeslut, domar eller liens mot dem genom att gå till lokala domstolssekreteraren. Informera den biträdande justitiesekreteraren att du utför en lokal säkerhetsprövning. Ge namn och adress för den enskilde du forskar.

• Kontrollera för att se om personen äger lokala egendom genom att gå till det lokala kontoret registrerar Deeds. Informera kansliet att du söker efter någon egenskap som får anges i individens namn. Granska posterna att bestämma egendom som ägs, om det var köpt eller ärvt och värdet för egenskapen.

• Se över de dokument som du fått under din forskning. Kontrollera att namn och födelsedatum matcha individen du forskar. Hålla dessa dokument på en säker plats att förebygga onödiga besvär för den person du har forskat och att förhindra att du ytterligare arbete.