mynewspapers.net

Hur kan man kontrollera dig själv till ett mentalsjukhus

Hur kan man kontrollera dig själv till ett mentalsjukhus


Om du har tankar på att skada dig själv eller andra kloka känsla av kontroll, håller att få hjälp och kontrollera dig själv till ett mentalsjukhus dig säker. Medan i mentalsjukhus, har du tid att koppla av, fokusera på healing och stabilisera. Du ska vara under medicinsk övervakning och alla måltider kommer att göras för dig. Fattar beslutet att åka till sjukhus är inte alltid lätt, men det kan rädda ditt liv.

Instruktioner

• Berätta för en familjemedlem eller vän som du vill gå till mentalsjukhus. Att ha någon att förespråka för dig när du inte tänker klart kan hjälpa dig få vården behöver du. Be din vän att gå med dig till sjukhuset.

• Packa en väska med kläder och toalettartiklar. Sjukhuset har strikta riktlinjer om vad du kan tillföra. Medan dessa riktlinjer varierar beroende på sjukhus, i allmänhet lämna skor med skosnören och något skarp hemma. Ta med din legitimation och några sjukförsäkring kort.

• Be din vän att köra dig till sjukhuset. Försök att gå under dagen så du kan utvärderas av en psykiater. Be en vän eller familjemedlem medlem bo med dig för att samordna din vård.

• Tala psykiatern hur du känner. Vara ärlig. Ofta en psykiater kommer att fatta beslut om att erkänna du eller låt du gå hem. Psykiatern kommer också att utveckla en behandlingsplan för dig. Be om din familjemedlem att vara närvarande för att hjälpa till med planen.

• Bo på sjukhuset så länge behövs. När du är där på din fria vilja, får du ut mesta möjliga av din vistelse genom att gå igenom med behandling som behövs.