mynewspapers.net

Hur kan man förhindra uppsvälldhet medan på ett planDet spelar ingen roll om du hoppar på ett plan i några timmar eller för en övernattning flyg, verkar det att slutresultatet är alltid densamma: du lämnar planet uppsvälld, med svullna anklar och skor som inte passar ordentligt. Det tar ofta minst en dag att återhämta sig från flygningen. Men om du gör några ändringar i din resa rutin--före och under flygresan--kan du till din destination utvilad och väl hydrerad.

Instruktioner

• Använd lösa, lätta kläder och bekväma skor som är lätt att glida på och av. Spara din figursydd kläder, höga klackar och klänning skor för speciella tillfällen. Det är viktigt att ha rörelsefrihet och komfort samtidigt spendera timmar sittande i en stram utrymme.

• Drick mycket av icke-kolsyrat vatten. Undvika alkoholhaltiga drycker, kaffe och kolsyrade drycker. För att undvika överflödig luft att svälja, drick långsamt och Använd inte ett strå. Om du är angelägen om att flyga, börja dricka pepparmintste några dagar före avgång. Peppermint slappnar musklerna som ger smärtsamma gas passera och främjar bättre matsmältning, vilket resulterar i mindre uppblåsthet.

• Hoppa över tandköttet och hårda karameller. När du tugga tuggummi eller suga på hårda karameller, svälja du stora mängder luft. Också, tuggummi och godis innehåller sockeralkoholer som kan orsaka uppkördhet, gas och diarré.

• Undvika att äta salta livsmedel, såsom pretzels, chips och saltade nötter. Dessa livsmedel främja vattenretention och öka sannolikheten att du kommer att utseende svullna. Börja att minska din saltintaget ett par dagar före avgång.

• Undvika att äta livsmedel som har gett er problem tidigare. Till exempel, om du är laktos intolerant, inte äter glass eller andra mjölkprodukter innan du stiger ombord på planet. Inte beställa förrätter som innehåller livsmedel kan orsaka gas, som bönor, broccoli, kål och brysselkål.

• Stretch och flytta runt så mycket som möjligt. Innan du går ombord på planet, promenad runt flygplatsen. Under flygresan, stiga upp och sträcka ut en gång i timmen att få din blodet flyter och lindra någon spänning.