mynewspapers.net

Hur kan man förhindra sova på magen

Hur kan man förhindra sova på magen


Hur du sover säger mycket om din personlighet, avslöjar varför du har viss värk och smärta och är svårt att ändra. Mage sliprar är mindre vanligt än dem som sover på deras ryggar eller sidor, enligt Dr Chris Idzikowski av sömn bedömning och rådgivning. Han säger också att mage sliprar inte gillar kritik. Men kan sova på magen orsaka en bokstavlig "plåga" och förkorta muskeln längd. Det overextends också på baksidan, vilket leder till låg rygg problem. Att övervinna för magen-sova vana kan göras med tips och verktyg.

Instruktioner

• Ge dig själv ett hinder. Börja sova på din sida och krama en stor kudde. Om du försöker vända, blir det något i vägen. Du kan också stötta kuddar på båda sidor av dig, så du inte kan slå. Sked din betydande andra och lägga kuddar bakom ryggen så du inte kommer att visa din mage. Det finns speciella droppformade kuddar eller även sådana som går framför din pyjamas att förhindra magen sover.

• Gör det obekvämt att sova på magen. Du kan sy tennisbollar på framsidan av din pyjamas så magen sova inte är roligt. Lägg kulorna i framfickor en pyjamas topp. Gå till sova på rygg och lade en kudde eller vikta upp filt för dina bröst eller mage så att när du flyttar det faller av och vaknar du upp.

• Sätt på ett öga kudde. Gå till sova på rygg med ett öga kudde över ögonen. Du kan använda en med aromatiska örter som hjälper dig att somna eller en utan. Bara inte bandet det runt ditt huvud, om detta är möjligt. Sedan, om du försöker att vända, öga kudden kommer att falla av, som får villkor du att stanna kvar eller vakna upp så att du kan practicie gå "tillbaka till sängen."

• Använda positiv förstärkning. Innan du går till sängs, intala dig att du kommer att sova på din sida eller tillbaka hela natten. Visualisera dig själv sova i det läge som du önskar och associera denna ståndpunkt med något positivt som en god natts sömn eller trevliga drömmar. Du kanske blir förvånad över hur ett medvetet försök att ändra en vana kommer att fungera bättre när du inte kritisera dig själv för att göra något fel.

• Ändra din nattliga rutin. Om du vill ändra sovande position, kan du behöva ändra hela din kommer att sängen ritual. Istället för att läsa innan sängen, lyssna på avslappnande musik. Sover på andra sidan av sängen eller ändra vad du bär till sängs. Gör det så annorlunda att förändringen i sovställning inte sticker ut.