mynewspapers.net

Hur kan man förhindra otrohet i ett långdistans förhållandeAtt förhindra otrohet i ett långdistans förhållande är lätt om två personer är i kärlek och är verkligen ägnas åt varandra. Men om en person skär kommunikation av plötsligt eller finner det omöjligt att lita på den andra personen, blir otrohet mer sannolikt. Vill ingen bli lurad på, men det finns vissa situationer som gör fusk mer troligt, såsom att vara miles och miles bort från din betydande andra. Om du är i ett långdistans förhållande och vill förhindra otrohet, finns det några smarta saker du kan göra.

Instruktioner

• Lita på din partner. Lita på din partner är en viktig faktor för att förhindra otrohet i ett långdistans förhållande. Det är lätt för en relation att falla sönder när en person inte litar på den andra personen; bristande förtroendet kan orsaka antingen partner att agera ut i förtvivlan, sorg eller frustration över avsaknaden av förtroende i relationen. Ett långdistans förhållande är svårt nog i sig, men om förtroende inte är del av relationen, det säkert kommer att falla sönder.

• Kommunicera med din partner. Ständig kommunikation är viktigt i en relation, men i ett långdistans förhållande där två personer kan gå månader eller år utan att se varandra, kommunikation är dubbelt så viktigt. Några bra typer av kommunikation för långväga relationer kan inkludera prata i telefon, e-post eller att ha en webbkamera chatt. Kommunikation om vad som händer i livet kommer att orsaka tillfredsställelse för både partners och trygghet i relationen.

• Möta upp med din partner. Möte upp med din partner någon gång under ditt långdistans förhållande är ett underbart sätt att förhindra otrohet. Se din partner personligen kommer att uppdatera dina känslor för honom och uppväcka dig på ett nytt sätt. Det är spännande att se en betydande andra som du inte har sett i månader och skall hållas, att komma ihåg din intensiva känslor och vårda varje ögonblick du tillbringa tillsammans.

• Skicka varandra mail. Skicka din partner mail är ett bra sätt att visa henne att du älskar henne och minska risken för otrohet. Få mail är bara ett annat sätt att kommunicera, men det tenderar att vara mer speciellt eftersom den är handskriven och kan framkalla starkare känslor. Gör ditt brev speciellt med parfym, ett fotografi eller en liten souvenir från varhelst du lever. Dessutom fästa brevet från din älskade upp på väggen där du kommer att se det varje dag.

• Har en tidsram i åtanke för slutet av separationen. Att ha ett mål att återförena en gång kommer att ge hopp och vederkvickelse för din relation och minska frestelsen att fuska. Det är realistiskt att måste skilja en tid, men om ni två är ständigt från varandra, du kan växa ifrån varandra eller belastas för att fortsätta förhållandet. Tänk ett datum för när ni två kommer att leva på samma plats igen, och markera av dagarna som de passerar.