mynewspapers.net

Hur kan man förhindra kramp i benen när du kör

Hur kan man förhindra kramp i benen när du kör


Lägger benen på ryggen kramper under kör uppstå på grund av en intensiv muskelkontraktion som uppstår plötsligt. De muskler som kramp känns som en knut i benet, och ibland du kan vara helt oförmögen att röra benet, lämnar du platt på marken tills kramp låter. Medan det finns några tvist om vad orsakar kramper några ben medan du kör, experter är överens om att det finns flera metoder du kan kombinera för att förhindra att de flesta benkramper händer.

Instruktioner

• Drick upp. Vissa lägger benen på ryggen kramper är på grund av uttorkning. Drick små mängder vatten under dagen för att förhindra uttorkning. Också, dricka ett till två glas vatten ungefär en timme innan träningen, eftersom du förlorar vätska när du kör.

• Fylla på din elektrolyter. Dricka sportdrycker medan du kör för att förhindra att din elektrolyter nedbrytande. Som uttorkning, kan låg elektrolyter orsaka problem med muskel kramp.

• Sträcka. Spända muskler är mer benägna att kramp upp under en körning. För att förhindra dessa kramper, sträcka väl efter uppvärmning innan du börjar din kör. Om benen känner tight under din kör, stoppa och sträcka där du kommer att förhindra en fullt utvecklad kramp startar.

• Överväga kosttillskott. Vissa experter tror att kalium, magnesium, zink och kalcium brister är ansvarig för muskel kramp i övrigt friska individer. Ta en multivitamin med det rekommenderade dagliga intaget av dessa mineraler, eller överväga separat tillskott för att få din full dagtraktamente.

• Ät tillräckligt med kolhydrater. Idrottare som löpare behöver kolhydrater för kroppen att bränna medan de utövar. Om du inte får tillräckligt med kolhydrater, har dina muskler ingenting att bränna och låsa upp, orsakar en kramp.

• Massera dina ben. Gnugga musklerna i benen att lossa dem. Massage djupt för att slappna av musklerna för att hindra dem från att kramp.

• Tåg smart. Det kan vara att musklerna är uttröttade och behöver en paus. Skär längden och intensiteten i din träning att se om det löser den kramp. Du kan återskapa dina körningar efter backade bort och genom att långsamt återinföra benen till din tidigare intensitet och varaktighet, kan du förhindra kramper orsakade av överträning.