mynewspapers.net

Hur kan man förhindra kråkor från att äta på talg matareTalg attrahera ofta en mängd olika fåglar, inklusive kråkor. Kråkor på fågel mataren är ofta besvärande, eftersom de tenderar att skrämma bort många av de andra fåglar som vill täta mataren. I tillägg, som större fåglar, äter kråkor ofta stora mängder mat, inte lämnar mycket för andra fåglar att njuta av. Många av dem som erbjuder talg till fåglar leta efter sätt att hålla kråkor bort. Lyckligtvis finns det ett par tekniker som du kan använda för att förhindra kråkorna från att äta dina talg.

Instruktioner

• Placera talg i en tråd behållare som kan hängas. Stora fåglar, såsom kråkor, svårt ofta att hänga från kabeln för att mata, som deras jordluckrare vanligtvis inte passar i hålen.

• Häng din talg i en nätpåse. Väskor som lök säljs ofta i blir oftast bra talg innehavare. Hålen är rätt storlek för små fåglar att infoga näbbarna in är svårt för en större fågel att hänga på och foder från.

• Skära några abborrar på mataren att göra dem ungefär ¾-tum i storlek. Om Abborren är större, tillåter det större fåglar, som kråkor, för att kunna stå på mataren och äta talg. Eftersom Abborren är liten, gör det stående på det svårt för stora fåglar.

• Erbjudande talg som innehåller ingredienser som kråkor vanligtvis inte gillar, till exempel safflorolja utsäde. Om kråkan inte åtnjuter ingredienser, kommer det sannolikt undvika äta dem.

• Erbjudande fågel frö i en feeder på andra sidan på din fastighet som ett alternativ för kråkorna. Fyll mataren med fågel frö som kråkor vanligtvis njuta av, inklusive solrosfrön, majs, havre och bovete. Om kråkorna är för upptagen njuter den andra frö, kan de inte vara intresserade av talg.