mynewspapers.net

Hur kan man förhindra fiskmåsar från att äta mina sopor

Hur kan man förhindra fiskmåsar från att äta mina sopor


I kuststäder se måsarna duvor visas mycket små och ofarliga. Måsar är stora, beslutsamma fåglar och anmärkningsvärt bra på rippning öppna soppåsar för att få mat. Detta ser ju extremt rörigt. Det är också ohygieniska. Hushållsavfall utspridda överallt lockar insekter och gnagare. För att stoppa måsarna att skapa miniatyr deponier bredvid ditt hem, gör det omöjligt för dem att komma åt påsar i första hand.

Instruktioner

• Förvara sopor i ett skjul eller garage i förslutna påsar till samling dag, om möjligt.

• Köp gull-proof väskor. Det finns olika versioner, varav en är en stor nätpåse som du placera upp till tre normala soppåsar. Sådana påsar är okomplicerat för vägra samlare och hushållen att öppna, men otillgängliga för måsar.

• Placera tunga stenar på locken på soptunnor eller säker locken ner med rep. Vira repet under och över kan en eller två gånger och knyt fast. Andra rensning djur, öppna såsom rävar eller tvättbjörn, får ofta i oskyddade burkar, lämnar dem brett för måsarna att göra ännu mer av en röra.

• Ersätta gamla burkar med djur-bevis och kära. Dessa säljs ofta som "tvättbjörn-proof" eller "fox-proof" soptunnor och de hålla nästan alla rensning wildlife ut, inklusive måsar.