mynewspapers.net

Hur kan man förhindra fåglar i rännor

Hur kan man förhindra fåglar i rännor


Rännor avleda regnvatten från att hälla utanför takfoten i ditt hem och förhindra en blöt röra i ytterkanten av ditt hus. Rännorna är tyvärr också ett mysigt ställe för fåglar som häckar. I stället regelbundet klättring en stege och förstöra ett bo, kan du förhindra fåglar häckande i fästmarginaler i första hand genom att installera rännan vakter på din dropplist.

Instruktioner

• Mät din befintliga hängrännor att avgöra hur många fötter av gutter vakten du behöver.

• Köp gutter vakt från en lokal hem förbättring butik, järnaffär eller på Internet. Köpa ett par extra sektioner att hålla i handen för ersättning. Mest gångjärn gutter guard säljs i 3-fots längder och är gjord av vanligt eller målat galvaniserat stål.

• Rengör dina hängrännor och stuprör noga för att ta bort eventuellt skräp innan du installerar gutter vakten. En rännstenen städning trollstav som fäster du trädgårdsslang är ett utmärkt verktyg för att förenkla detta jobb.

• Fäst två gångjärn klipp per längden på gutter vakt på den främre kanten av fästmarginaler, fördelade jämnt isär. Dessa klipp bara knäppa på och kräver inga verktyg. Gångjärn rännan vakter bör komma med tillräckligt klipp att slutföra jobbet.

• Placera vakt framför klippen med den böjda sidan vänd nedåt. Pop gutter vakten på flikarna klipp säkert. Vik gutter vakten upp och över så det täcker dina hängrännor. Kurvan för vakten bildar nu en båge över rännstenen.

• Fortsätta installera gutter vakt på samma sätt tills alla hängrännor är täckt. Överlappar inte gutter skärmen, men tillåta kanterna för att möta jämnt.