mynewspapers.net

Hur kan man förhindra fåglar från att äta dina gräsfrö

Hur kan man förhindra fåglar från att äta dina gräsfrö


Alla som någonsin har planterat gräsfrö vet det kräver en hel del jord förberedelse och dagliga vård att få frön att gro.. Även om god vård ges, är växande gräsfrö inte alltid framgångsrik. En orsak till gräs utsäde misslyckande är eftersom fåglar får äta frö innan det gror. Eftersom en nyligen seedade del av gräsmattan är en buffé för fåglar, bör du vidta skyddsåtgärder att avskräcka fåglar letar efter en lätt måltid.

Instruktioner

• Lägger tre till fyra aluminium paj kastruller på en plan arbetsyta. Använd spetsen på en vass kniv för att skapa ett litet 3mm / 1/8-tums diameter hål i ena änden av varje kastrull. Du kan placera hålet i den upphöjda sidan av pannan eller på kanten av den platta delen.

• Infoga en 60 cm / 2-fots längd snöre genom hålet och binda det till sig själv i en knut precis ovanför kakan tenn. Resultatet är att tenn paj är kopplad till den långa strängen och kan snurra fritt.

• Fäst den fria änden av strängen till ett träd eller ett annat objekt på omkretsen av plantering platsen som gör att pannan att hänga och snurra fritt. Knyt i slutet av strängen runt objektet eller Använd en liten bit silvertejp om objektet är plast eller metall.

• Installera de återstående paj tins på samma sätt, avstånd dem jämnt runt området av gräs frön. Du kan även koppla varje pie plattan spinner till en längd av garn--jämnt avstånd varje skylt längs garnets-- och avbryta garnets över plantering området mellan två träd eller stakes.

• Köpa en fågel repellent vätska och placera det i en trädgård spruta. Om du köper en koncentrerad motbjudande, blanda det med vatten enligt anvisningarna på förpackningen.

• Spraya hela området som har gräsfrö med en lätt spray av fågel repellent lösningen. Upprepa programmet en gång per vecka eller efter varje regn.