mynewspapers.net

Hur kan man förhindra choklad hålla sig till en godis mögel

Hur kan man förhindra choklad hålla sig till en godis mögel


Choklad har naturligtvis en hel del fett i sin sammansättning. Eftersom detta är fallet, är det inte nödvändigt att smörja choklad formar när du gör godis, som med kastruller när du baka kakor eller cookies. De främsta skälen att choklad pinnar till godis formar är fukt, mögel som inte är helt ren eller formar som är för varmt. Choklad godis måste vara helt hårt för att klockrent pop ur sina formar.

Instruktioner

• Tvätta din godis formar grundligt minst en dag innan när du planerar att använda dem. Torka dem med handdukar. Låt dem lufttorka över natten för att göra vissa att det finns ingen fukt eller någon främmande ämnen (t.ex. rester av tidigare godis gör) på deras ytor.

• Häll din smält choklad i formarna som vanligt. Se till att Häll chokladen endast i formar, inte på plastdetaljer mellan formarna.

• Kylskåp din choklad formar tills chokladen har stelnat helt. Försiktigt pop choklad gratis genom att trycka på formar från andra sidan. Hantera chokladen så lite som möjligt att förhindra smälter det med värmen i händerna.