mynewspapers.net

Hur kan jag visa min man jag älskar honom?

Hur kan jag visa min man jag älskar honom?


I varje relation måste det finnas tid med varandra för att uttrycka din kärlek. I ett äktenskap, ibland, arbete, barn och bara dagliga aktiviteter kan bombardera dagen lämnar dig med lite tid att visa din kärlek för din man. Du behöver inte nödvändigtvis köpa honom ett tecken på din kärlek eftersom det finns några enkla saker du kan göra för att visa din man du älskar honom.

Instruktioner

• Prioritera honom. Behandla din man som en nr 1 kan prioritet Visa honom att du älskar honom. Efter en dags arbete, när han går in genom dörren, sluta matlagning middag, låta barnen spela av sig själva, få bort datorn, inaktivera TV och stoppa allt annat. Fokuserar framför allt på honom även om det är bara i några minuter. Hälsa honom med en kram och kyss och fråga honom om hans dag.

• Inte jämföra honom med andra som en ex-man eller en ex-pojkvän. Om du jämför honom, märker du detta svagheter och fel och män inte vill bli påmind om dem. Att jämföra dem med andra som tidigare pojkvänner eller män kommer bara att påminna dem om männen du var i relationer med, vilket kommer att göra honom att känna sig mindre viktigt.

• Respekterar honom. Korrigera, förlöjliga, upphäva eller inte avfärda din man offentligt. Om du behöver korrigera din man eller anmärkning negativt på något han sagt, diskutera det med honom privat. Negativa anmärkningar offentligt kommer att endast förringa honom och få honom att känna sig mindre av en man. Så, Visa honom att du älskar honom och stå vid hans sida i det offentliga. Låt inte dina vänner och familj att vara respektlös honom heller.

• Prisa honom till andra. Låt din man höra dig prisa honom till vänner och familj. Om din man gjorde ett bra jobb på något eller gjorde något speciellt för dig som du gillade, skryta om det till andra. När din man hör du, gör det honom att känna sig viktig och behövs i ditt liv.

• Skriva honom en kärlek anteckning och placera den i hans skrivbord, portföljen eller på räknaren för honom innan han lämnar för arbete. Detta är en liten påminnelse att du älskar honom innan han börjar sin dag. Oavsett hur hektiskt saker kan vara för honom på arbeta eller innan du lämnar hem för arbete, din anteckning kan lämna en varaktig påminnelse för din kärlek till honom.