mynewspapers.net

Hur kan jag slå samman flera Word-dokument till en?

Hur kan jag slå samman flera Word-dokument till en?


Om du har flera versioner av ett Word-dokument, kan du kombinera en tidigare version med en reviderad version. Microsoft Word 2010 kan automatisera processen för dig, vilket sparar dig besväret att försöka kopiera och klistra in mellan två långa dokument. Inte bara gör verktyget "Kombinera" koppla dokument, men det belyser också ändringar mellan två. Detta gör det mycket enklare att redigera och jämföra de två dokumenten.

Instruktioner

• Öppna det första dokumentet i Microsoft. Klicka på fliken "Granskning" Klicka på "Jämför" ikonen. Detta kommer att öppna en nedrullningsbar meny. Välj kombinera... att öppna fönstret "Kombinera dokument".

• Skriv namnet på det andra dokumentet i fältet "Reviderat dokument". Du kan också klicka på mappikonen för att bläddra dina lokala filer för dokumentet. Klicka på "Mer" för att expandera alternativ såsom om du vill kombinera hela dokumentet, eller att bara kombinera ändringar.

• Klicka "OK". I huvudfönstret i Word visas tre kolumner: förändringar i den högra panelen, kombinerade dokumentet i mellersta panelen och båda ursprungliga dokument på panelen tredje. Innehåll som har lagts till det första dokumentet visas som röda texten i mellersta panelen.

• Använd knapparna "Acceptera" och "Avvisa" i fliken Granska för att hantera skillnader mellan de ursprungliga dokumenten i den sammanslagna versionen.