mynewspapers.net

Hur kan jag skydda upp i en Wicker tabell?

Hur kan jag skydda upp i en Wicker tabell?


Det är tradition att använda rotting tabeller som möbler patio och veranda. Dock om en wicker tabell utsätts för väder och vind, flätade kan blekna, torka ut, bli möglat eller annars börjar att bryta ner. Du bör rengöra bordet så snart du upptäcker några problem. Om tabellen är målade, kan du måla om flätade och försegla det så det ser ut som ny. Dessa typer av förebyggande åtgärder kan lägga år till livet av ditt bord.

Instruktioner

• Använd gummihandskar och skyddsglasögon. Blanda en hink med varmt vatten med 1/2 kopp av hushålls blekmedel. Skrubba wicker tabellen med en hård borste och blekmedel vattnet. Låt blekmedel att sitta på flätade om tabellen har en hel del mögel fläckar. Stäng tabellen uppochner och skrubba på undersidan. Skölja hela tabellen efter 10 minuter. Om det finns fortfarande mögel, applicera mer blekmedel vatten på fläckarna och Låt blekmedel att sitta en annan 10 minuter. Skölj och låt bordet torka i 24 timmar.

• Sand någon målat glänsande områden i tabellen lätt om du ska måla om tabellen. Detta gör att den nya färgen att hålla sig till flätade.

• Placera tabellen wicker plast på en plats som har en måttlig temperatur inte och i direkt solljus. Välj en sprayfärg för träytor i den färg du vill. Sprayfärg i wicker med långa, även linjer. Hålla din spray kan samma avstånd från korgvide att skapa en enhetlig rock. Tunn rockera är bättre än tjock rockera.

• Spraya över- och undersidan av bordet. Låt varje pälsen torka i minst 30 minuter. Spray så många rockar som behövs för att uppnå det utseende du vill. Matt färg skapar en mer naturlig finish, medan målar den glansiga ser glansigare och mer målade.

• Spraya en nonyellowing klarlack finish över alla ytor i tabellen för att ytterligare skydda bordet från elementen.