mynewspapers.net

Hur kan jag skriva ut en månad efter månad kalender?

Hur kan jag skriva ut en månad efter månad kalender?


Väggen och skrivbord kalendrar är lätt tillgängliga för försäljning i butiker, men de är inte idealisk för varje situation. Exempelvis kan du en skräddarsydd kalender, eller du kanske letar efter månatliga lakan du kan glida in i en pärm eller mapp. I dessa och andra situationer, kan du skapa en månadskalender använder Microsoft Word startas från en mall och sedan skriva ut den som du skulle någon annan handling.

Instruktioner

• Starta Microsoft Word och, med hjälp av programmet starta skärm, leta efter en mall som du gillar. Vissa kalendrar som ingår bland standardmallarna; om ingen av dem slår din fantasi, skriv "kalender" i sökrutan och tryck på "Enter" för att visa alla kalendermallar på Office.com's online template library. När du har hittat en mall som du gillar, dubbelklicka på den för att skapa ett nytt dokument.

• Anpassa kalendern efter dina behov. Du kan till exempel lägga till helgdagar, födelsedagar och andra minnesvärda datum, ändra färger och teckensnitt, eller lägga till fotografier.

• Klicka på "Arkiv" och välj "Skriv ut". Justera utskriftsalternativ, om det behövs, och klicka sedan på "Skriv ut" att skriva ut din kalender.