mynewspapers.net

Hur kan jag ser 10 år yngre på 40?

Hur kan jag ser 10 år yngre på 40?


Du har just firat din 40-årsdag, och nu är du orolig ser yngre. Du vill faktiskt ser 10 år yngre--som du gjorde på 30. Det är inte så svårt. Några enkla skin care, smink och mode tips kommer har du på din väg.

Instruktioner

Hur man ser tio år yngre på 40

• Hålla din vikt i schack. En extra 10 eller 20 pounds kan lägga år. Gör ditt bästa att äta hälsosam mat och motion. Inte bara kommer du att kunna behålla din vikt, men du måste energin av en mycket yngre person.

• Få en recept-styrka Vitamin A produkt från din hudläkare, som Retin A, Renova eller Tazorac. Använd det på huden anvisningar minska fina linjer och rynkor och blekna åldersfläckar. Dessa receptbelagda produkter verkligen fungerar och har du ser 10 år yngre i veckor. Använda en fuktkräm med solkräm under dagen att förhindra ytterligare rynkor och sun skador.

• Få en ungdomlig frisyr. Be din frisör om en skuldra-skimming stil med lager som inramar ansiktet. Ditt hår har färgat och belyst på ett sätt som framhäver dina ögon och smickrar din hudton. Underhålla din cut och färg genom att gå för trim och touch-ups varje 6-8 veckor.

• Betona dina ögon. Använd en ljus ögonskugga att öppna dina ögon och få dem att se större. Undvika blanka eller glittrande ögonskuggor. Curl ögonfransarna och tillämpa svart eller brun mascara. Håll dig borta från trendiga färgad mascara som blå eller grön eftersom de ser bara falska. Undvika tung eyeliner eftersom det gör ögat ser trött och stängt.

• Använd en daggiga foundation i en färg som passar din hudton. Använd inte matt make-up, speciellt i grunden eller läppstift. Torrt, platt slut stannar i rynkor. Använda ett krämrouge i en ljus färg på äpplen av din kontroller. Gäller inte på checkbones, eftersom detta kommer att endast betona sänkorna av dina checkar och gör att du ser äldre. Avsluta med ett genomskinligt löst puder, tillämpas sparsamt med en borste. Tillämpa en återfuktande läppstift eller läppglans i en naturlig färg. Din make-up har en stor effekt på om man ser 40 eller 10 år yngre.

• Bära figur-smickrande kläder. Tröjor som är för stora eller blousy gör att du ser gamla och Manhaftig. Byxor som är för stora i baken gör att du ser äldre ut än du är. Kjolar ska vara knälång eller strax över knäet och passform nära kroppen. Jeans bör passar bra och inte vara för hårt eller för löst.

• Bära juvel-tonas kläder. De rika, mättade färgerna (som djup purpur, röda och blues) kommer att förbättra din hud ton och hår färg. Äldre kvinnor faller ibland för vana att bära pasteller, som tenderar att tvätta huden ut. Du är 40, vill se 30, så hoppa över pasteller.

• Betona din midja. Som vissa kvinnor verkar ålder, deras byst och mage slå samman. Definiera din midja med ett mode framåt bälte, en välskräddad kavaj eller en empire midja klänning och du ser yngre än din år.

• Köpa attraktiva skor. Fall inte i fällan och sliten i, bekväma skor. Skor som är för breda eller har hål skära ut för din bunions gör att du ser 70, inte 30. Det finns många snygga, bekväma alternativ i butikerna nu.

• Få minst 7 timmars sömn på natten. Det finns inget bättre sätt att se yngre än att få en god natts sömn. Det kommer att lämna dig med glödande hud, klarvaken ögonen och energin av en 20-åring.