mynewspapers.net

Hur kan jag sätta in pengar på mitt konto Perfect Money online?

Hur kan jag sätta in pengar på mitt konto Perfect Money online?


Perfect Money är ett finansiella tjänster online. Dess tjänster likställer inte direkt dem i en bank eftersom det inte ordna lån och det inte ger direkt tillgång till pengar på konton. Det beter sig mer som en medlare. Du kan göra betalningar i US-dollar, euro eller guld. Det kan du göra överföringar, utlandsbetalningar, eller växla dina pengar mellan dess tre bas valutor. Avsaknad av någon high street butiker kan hindra dig öppna ett konto med Perfect Money. Du kan dock använda en tredje part för att lägga pengar på kontot Perfect Money.

Instruktioner

• Logga in på ditt konto perfekt pengar. Du behöver ditt medlems-ID och lösenord. Du måste också ange numret framgår av suddiga bilden på loggen i skärmen som Perfect Money kallar ett "Turing nummer.

• Klicka på "Insättning" på menyraden i huvudfönstret i Perfect Money. Välj länken "Bank wire" på skärmen "Insättning".

• Fyll i formuläret bank wire. Börja med att klicka på knappen "Bläddra" bredvid fältet "Dokument". En vanlig fil webbläsarfönster öppnas. Hitta filen som innehåller genomsökningen av ditt pass. Det måste ha filtillägget .jpg. Klicka på filen och tryck på knappen "Öppna". Fil webbläsarfönstret stängs. Välj perfekt pengar konto du vill skicka pengar till från den nedrullningsbara listan i fältet "Konto". Ange avsändarens namn, land och stad. Nästa ange Detaljer för du kommer att skicka pengar från banken och det aktuella datumet. Tryck på "Preview" för att avsluta processen.

• Klicka "OK" för att skapa en sida med bankuppgifter. Dessa detaljer visar banken som du bör tråd pengar från din bank. Banken går pengarna till kommer inte att samma för varje överföring så du kan endast använda uppgifterna en gång. Du måste fylla i anmälningsformuläret insättning varje gång du betalar pengar in på kontot Perfect Money.

• Skriva ut sidan med bank och ta den till din bank för att begära en banköverföring till kontot i sidan bank wire. Kontrollera nivån på pengar på kontot perfekt pengar att se när pengarna kommer.