mynewspapers.net

Hur kan jag plantera en dvärg Holly Tree i en plantageägare?

Hur kan jag plantera en dvärg Holly Tree i en plantageägare?


Inget säger jul som ett holly träd, men dessa vintergröna växter uttala vackra året om. Det finns över 200 sorter av engelska holly ensam, de flesta med mörka glansiga blad och röda bär på vintern. De flesta holly sorter kräver full sol men tål halvskugga, särskilt i varmare klimat. Dvärg holly träd frodas som container växter och är härdiga från zon 7 till 10. Holly träd bör planteras på våren innan ny tillväxt börjar.

Instruktioner

• Välj en behållare som är stor nog att låta din holly växtens rötter att växa. Generellt räcker en 15 - till 20-gallon behållare för dvärg holly sorter. Kontrollera din behållare är robust och ger ordentlig dränering.

• Lägg till en 2-tums lager av krossad sten till botten av behållaren att främja dränering och hindra jord från att läcka ut dräneringshål.

• Blanda 2 koppar kaffesump i din krukväxtjord. Detta kommer att ge markens surhetsgrad järnek växter älskar.

• Fyll 1/3 till 1/2 av behållaren med ändrade jorden. Holly träd har ganska grunt rotsystem. Denna nivå varierar med storleken på din anläggning och valda behållaren. Kommer du din holly planteras på samma djup var i sin tidigare behållare.

• Med en vass kniv eller trädgårdsarbete sax, försiktigt poäng eller bryta upp holly rötterna att främja tillväxt. Placera holly tree i behållaren och sprida ut rötterna.

• Fyll behållaren med jord, knacka ner för att undvika eventuella luftfickor. Vatten bra. Fortsätta att vatten din holly tree dagligen i en vecka och sedan gå till en gång i veckan för ungefär en månad innan det blir. Placera i full sol.