mynewspapers.net

Hur kan jag överföra mitt barn till en annan skola?

Hur kan jag överföra mitt barn till en annan skola?


Överföra ditt barn till en ny skola kan vara stressande. Om överföringen är på grund av en flytt eller pedagogiska skäl, tar sig tid att på lämpligt sätt planera för en överföring och utvärdera dina alternativ i förväg för att minimera stress. Varje stat har sin egen överföring och öppna anmälan krav. Vissa skolor kanske inte acceptera överföring studenter, så var noga med att ta sig tid till forskning alternativ innan du fattar ett beslut att överföra ditt barn till en annan skola.

Instruktioner

• Forskarskolor du ditt barn att överföra till. Kontakta skolan för att fråga om de tar emot nya överföring studenter. Om ditt barn är i grundskolan, måste du ta hänsyn också till mitten och gymnasieskolor. För att hitta skolor i ditt område, besök USA Institutionen för utbildning nationella Center för Utbildningsstatistik hemsida.

• Ställa in ett möte med den nya skolan kurator och rektor att diskutera ditt barn och några frågor du kan ha. Ta en rundtur i alla skolor inom skoldistriktet. Fråga om avgifter och anmälan kraven för den nya skolan.

• Fyll i lämpliga överföring och inskrivning former krävs av den nya skolan. De flesta skolor kommer att kräva en kopia av ditt barns vaccination post. Ett giltigt personbevis och bevis om uppehållstillstånd kan krävas också. Vissa skoldistrikt kan kräva en fysisk för deltagande i sport.

• Tillbaka anmälan formulär och andra styrkande handlingar till den nya skolan. Vänta med att ta reda på om ditt barns överföring har godkänts och diskutera den dag ditt barn kan börja i den nya skolan om överföringen är händer halvårsskiftet.

• Informera barnets nuvarande skola av överföringen. Ge dem en kopia av överföring ansökan och anmälan former du skickat till den nya skolan.

 informera barnets nuvarande skola av den sista dagen ditt barn kommer att närvara. När ditt barn är inskrivna i den nya skolan, att den nya skolan kontakta den gamla skolan till begäran student poster och filer.