mynewspapers.net

Hur kan jag minska min dye jobb hemma?

Hur kan jag minska min dye jobb hemma?


Det är svårt att säga hur en viss färg av hårfärgningsmedel ser ut på dig utan att faktiskt försöka det som hår färga resultaten varierar från person till person beroende på deras hudfärg, ögonfärg, naturliga hårfärg och hår textur. Vissa människor försöker använda en ljusare hårfärgningsmedel till sätta fast den mörka färgen, men detta bara gör problemet värre. För att undvika en dyr salong besök, kan du prova flera huskurer för att lätta ditt hår.

Instruktioner

• Tvätta håret så snart som möjligt med ett klargörande schampo, skölj och följ med en inpackning. Upprepa proceduren en eller två gånger varje dag. Om din hårfärg är fortfarande för mörkt, kan du prova väteperoxid.

• Tillämpa väteperoxid. Använda en bomullspinne, applicera en liten mängd av väteperoxid till ditt hår i en inconspicuous område, till exempel nacke i halsen. Inte tvätta eller skölj håret i 24 timmar. Kontrollera det behandlade området. Om håret ser frisk och ljusare, är det säkert att behandla allt ditt hår.

• Sätt på gummihandskar för att skydda händerna vid hantering av väteperoxid. Blanda lika delar av majsstärkelse och väteperoxid att göra en slät smet. Kamma pasta jämnt genom håret och låt det sitta i 45 minuter.

• Tvätta håret med schampo och villkor. Färga håret igen med en ljusare färg, om så önskas.