mynewspapers.net

Hur kan jag mäta mitt barns skostorlek hemma?

Hur kan jag mäta mitt barns skostorlek hemma?


Oförutsägbara tillväxten av ditt barns fötter kan skapa en massa gissningar när det gäller att veta vad storlek skor han för tillfället behöver. De skorna han bär nu kan vara tätt, men som inte kommer att berätta exakt hur mycket hans fötter har växt. Mäta ditt barns skostorlek hemma kan du hålla dig uppdaterad med hennes nuvarande storlek när som helst och befriar dig från behovet av att alltid ha din dotter längs när du handlar för skor. Frekventa at-home mätning tar bort gissningsleken från vilken storlek att köpa när du hitta oväntade fynd, och tillåter dig att dra bättre nytta av bekvämlighet, urval och konkurrenskraftig prissättning som erbjuds av online sko återförsäljare.

Instruktioner

• Köpa en anordning för fot-mätning. Dessa har fördelen att vara mycket liknar traditionell mätning guider används i Skoaffärer, med pre markerade storlekar och bredder. Fot-mätinstrument är gjorda av trä, metall eller plast, och kommer inte att riva med upprepad användning. De flesta barn modeller inkluderar intervall för spädbarn, småbarn och äldre barn allt på en enda enhet så att de kan användas i år och för flera barn i familjen. Priserna varierar från ca £4 till £45 och de är tillgängliga från olika online återförsäljare, inklusive ritzstick.com och brannock.com.

• Skriva ut ett barns sko storlek måttguide från en online sko återförsäljare (som zappos.com, paylessshoesource.com eller StrideRite.com) och använda den hemma. Dessa utskrivbara sko mätning guider finns tillgängliga från nästan alla online sko källor som erbjuder barn storlekar. Leta efter dem med riktlinjerna för dimensionering. Leta efter riktningar som har du jämföra utskrivna diagrammet till en linjal för att se till det skalas korrekt. Om den funktionen inte erbjuds, kanske du inte får en exakt mätning. Styrskenorna varar inte så länge som de som är gjorda av hårda material som plast eller trä och du kan behöva skriva ut eller kopiera dem ofta så som markeras, rynkor eller tårar stör inte korrekt mätning. Styrskenorna är gratis att skriva ut, och lätt att ta med på en shoppingtur.

• Använda en online-konverteringsmetod för att hitta ditt barns skostorlek hemma. Riktningarna variera, men generellt du mäta varje fot på ett separat blad papper genom att spåra det, sedan använda en beräkning tabell för att jämföra inches till motsvarande skostorlek. Mätning riktningar har oftast du subtrahera en del av en tum för liten mellanrummet av utrymme som skapas genom att spåra. Några metoder för konvertering kan eliminera spårning steg genom att ha du placera ditt barns fot på linjalen sig själv och stå (eller utöva påtryckningar om ditt barn inte kan stå på grund av hälsa eller ålder) att hitta hans fot längd i tum, som jämförs sedan med sko storlek sjökorten.