mynewspapers.net

Hur kan jag lyssna till mitt barns hjärta hemma?

Hur kan jag lyssna till mitt barns hjärta hemma?


När du är gravid, är det tryggt att veta att bebisens hjärta slår normalt. Fram till nyligen men det var inte ett praktiskt sätt att göra det, eftersom den utrustning som behövs på en läkarmottagning. Idag kan du hyra eller köpa ett hem fostrets kontrollanordning. Här kan du lyssna på bebisens hjärtslag genom att placera sensorn från fostrets övervakning enheten på magen och lyssnar.

Instruktioner

• Anslut och slå på fostrets övervakning enheten. Sitta i en bekväm ställning och om möjligt, med en full blåsa som det kan hjälpa med ljud upptäckt. Placera gelen från fostrets övervakning kit till givaren huvudet på enheten.

• Justera volymkontrollen på sidan av givaren huvudet till en acceptabel ljudnivå. Lägga huvudet av givaren på buken ovan där blygd ben möts.

• Skjut givare huvudet långsamt över hela buken, luta huvudet från sida till sida när du flyttar, tills du börjar höra ett konsekvent och snabbt slå ljud, liknande till ljudet av en galopperande häst. Flytta huvudet tills det slog ljudet är så högt som möjligt. Titta på displayen för att läsa barnets hjärtslag, och justera volymen till din lyssnande förkärlek.