mynewspapers.net

Hur kan jag lära dig grundläggande motsatt engelska ord?

Hur kan jag lära dig grundläggande motsatt engelska ord?


Som student i svenska som andraspråk måste du mittemot ord att beskriva vardagliga föremål, människor, väder, känslor och många andra ämnen. Utan motsatser, kan inte du förklara någons utseende eller vilken tröja du vill köpa. Studera motsatta ord parvis hjälper dig organisera ny vokabulär och komma ihåg orden bättre. Du kan använda bilden ordböcker, ordlistor, flash-kort, pussel och läsning på engelska lära sig de motsatta ord på engelska.

InstruktionerHitta listor med motsatta ord att studera i bildordboken, ESL lärobok eller vokabulär lärobok. Bild ordböcker kommer att ha de mest grundläggande ord för nybörjare. Varje bild ordbok publisher har ett annat system, men hittar du motsatt adjektiv som anges under avsnitt som väder, människor, färger, verb och adjektiv. Grammatik läroböcker har ofta listor över motsatta ord i ett kapitel om adjektiv. Här hittar du material för mer avancerade studier i ordförråd läroböcker.Att flashcards att studera motsatt orden. Skriv det nya ordet på ena sidan av ett indexkort, och menande och en mening på den andra. Studera och borra själv med dessa kort tills du vet innebörden. Gör sedan flash-kort med motsatta ord på två sidor av samma kort. Till exempel sätta "hot" på ena sidan och "kall" på den andra. Studera dessa par på din fritid.Öva mittemot ord med korsord. Första praktik med pussel speciellt för att lära motsatser, som några av dem på bogglesworldesl.com/. Även träna med allmänna korsord från boggles värld eller pussel böcker. De allmänna korsord be också ofta om motsatsen till ett ord.Öva din motsatta ord i tala och skriva svenska. Se möjligheter att tala engelska med en partner varje dag och använda din nya vokabulär ord. Skriva för 10 till 15 minuter per dag i en liten anteckningsbok med motsatt orden som du lärt dig.

Hur kan jag lära dig grundläggande motsatt engelska ord?


Läsa på engelska varje dag. Välj artiklar eller böcker som har några nya ord så kan du öka ditt ordförråd och praxis vad du vet. Försök att gissa nya ord innan du använder ordboken, då många författare ger ledtrådar till betydelserna av orden. Om du inte kan gissa, leta upp nya ordet. När man läser på engelska varje dag, lär du dig mer motsatt ord och andra ny vokabulär.