mynewspapers.net

Hur kan jag koppla min skjul till mitt hus?

Hur kan jag koppla min skjul till mitt hus?


Kabeldragning för din byggnad med elektrisk från ditt hus tillför en ny dimension till din lagring och arbete. Skjul ledningar kan du placera belysning i hela skjulet och lägger även till makten för dina verktyg så att du inte har att köra förlängningssladdar från ditt hem till ditt skjul. Det finns flera strategier tråd ett skjul, som en enda krets skära eller installera en feeder panel.

Enda krets Cut

En enda krets cut är en tråd som körs från en enda brytare på panelen huvudsakliga tjänsten med den andra änden i en vanlig strömbrytare. På detta sätt kan alla kraften i Boden stängas av med hjälp av en strömbrytare. I allmänhet butiker måste vara 18 inches ovanför marken och måste vara GFCI (marken fel krets brytaren) skyddat.

Arkmatare för panelmontage

En feeder panel kan läggas nära panelen huvudsakliga tjänsten med anslutningar till ett par effektbrytare i panelen huvudsakliga tjänsten. Panelen feeder befogenheter sedan en underpanelen i din byggnad som i sin tur matar den individuella gren kretsar--belysning, eluttag, etc.

Ledningar Installation Tips

Innan du börjar att koppla din byggnad, utarbeta en plan för din byggnad på rutat papper eller ett datorprogram som Visio så att du vet var du ska placera uttagen. Se till att slutresultatet uppfyller kraven för byggnormer i ditt grannskap och kontrollera med din lokala byggnad myndigheten att anskaffa nödvändiga byggnaden tillstånd behövs. El är farlig, så du kanske vill anlita en entreprenör att göra arbetet åt dig. Minst sagt, en professionell kan berätta för dig om det blir en power droppe baserat på distansera av Boden från ditt hem, och om en större spårvidd tråd skulle behövas. Tänk på att om du gör arbetet själv och något händer till ditt hem eller en byggnad, din försäkring inte kommer sannolikt täcker skadan. En annan faktor är om du vill köra makt över eller under markytan. Ovan mark installation kommer att kräva en hänrycka huvud och stödja kablage för ledningarna, alla måste vara minst 12 fot från marken (18 fot över en uppfart). För underground-installation, måste du använda antingen direkt nedgrävning tråd UF (underjordiska feeder) eller använda (tunnelbana ingång kabel), och tråd bör köras 24 inches under jord, helst i en kanal för maximalt skydd. Oavsett installationsmetoden väljer du, du bör ha viss erfarenhet av att arbeta med elektriska service, inklusive vilka typer av ledningar, försäljningsställen och ledningar mätare som är optimala för din specifika layout.