mynewspapers.net

Hur kan jag köpa Bulk barnböcker att donera till välgörenhet?

Hur kan jag köpa Bulk barnböcker att donera till välgörenhet?


Böcker är viktiga komponenter i många välgörenhetsorganisationer arbete runt om i världen. Exempelvis en vinstdrivande bokhandel i New England, fick böcker?, säljer kraftigt rabatterade begagnade böcker till många välgörenhetsorganisationer och det bidrar till program som skickar böcker till trupper utomlands och att förnya bibliotek i New Orleans efter orkanen Katrina. Köpa böcker i bulk för att donera till dessa välgörenhetsorganisationer hjälper till att hålla dina kostnader och hjälper dig att göra mer med dina pengar. Nycklarna är att vara kreativ i där att hitta dessa böcker och be om rabatter.

Instruktioner

• Skriv en lista med titlar som du vill köpa. Detta kommer att skära ner den tid som behövs för att söka efter en bok distributör. Hålla för välgörenhet och barnen det servar i åtanke när du gör dina inköp. Köpa böcker som är relevanta för den välgörenhet verk och som kommer att vara av intresse för barnen.

• Kontakta publisher(s) av de böcker du vill beställa i bulk. Kan den erbjuda rabatter på bulk beställningar av böcker för välgörenhet. Det kan kräva dig att lämna in bevis på att ditt köp kommer att doneras till välgörenhet.

• Kontrollera webbplatserna för online grossist bok distributörer. Ju mer köper du med dessa leverantörer, desto större rabatt. Fråga om distributören vill erbjuda en rabatt för inköp som doneras till välgörenhet.

• Besök sparsamhet butiker, försäljning, garage försäljning biblioteksböcker och används online boken säljare för billiga begagnade barnböcker. Du kan ofta hitta titlar för en dollar eller två, och många av dem är i mycket gott skick.