mynewspapers.net

Hur kan jag jämföra ZeroWater Brita Pitcher filter?

Hur kan jag jämföra ZeroWater Brita Pitcher filter?


Det finns en växande rörelse från flaskvatten som fler människor inse miljöpåverkan från alla dessa disponibel flaskor. Även om kranvatten anses allmänt som säker, kan det innehålla föroreningar. En annan stor nackdel med kranvatten för många är smaken. Ett av de billigaste sätten att uppnå den goda smaken av buteljerat vatten utan flaskorna är att filtrera det hemma med en filter pitcher. Det finns många att välja mellan. Brita och ZeroWater tillverkar två av de mest populära.

Instruktioner

• Kontrollera Bisphenol A eller BPA, innehållet av kannorna. Denna kemikalie i plast har kopplats till ett flertal hälsorisker. Enligt Consumer Reports hävdar både ZeroWater och Brita deras kannor är BPA-fri, även om de inte är skyldiga enligt lag att avslöja sådan information.

• Jämföra de föroreningar som filtren hävdar att ta bort mot konsumentförtroendeindexet som du får från din kommun. Denna rapport, vanligtvis skickas årligt, visar alla föroreningar som finns i ditt kranvatten. Om ditt vatten kommer från en egen brunn, har det testats av en statligt godkänd test lab.

• Jämför kannorna för fluor bort om det är viktigt att din familj. ZeroWater kannor bort fluor, men Brita kannor ta bort endast en trace.

• Välj en pitcher som har en bekväm indikator för att låta dig veta när det är dags att byta filter. Brita har en elektronisk kalender minder på vissa modeller, medan ZeroWater ger en testare som indikerar när det är dags att byta filter.

• Kontrollera att se hur många gallon vatten filter kan bearbeta innan de behöver förändras. Också jämföra kostnaden för ersättning filter.

• Jämföra karaff former att välja en som innehåller mest vatten och passar bäst i ditt kylskåp.

• Jämföra priser efter att ha övervägt alla funktioner, för att se vilken som är det bästa köpet.