mynewspapers.net

Hur kan jag in min vanliga telefonsamtal på min dator?

Hur kan jag in min vanliga telefonsamtal på min dator?


Det finns ett antal skäl kan du spela in dina telefonsamtal fast telefon på datorn. Du kanske exempelvis vill fånga någon i en lögn, för användning som bevis i domstol, eller helt enkelt påminna någon om ett löfte. Allt du behöver är en enkel enhet som ansluts till både telefonen och datorn. När du är ansluten kan du förvandla dina telefonsamtal till digitala filer som du kan skicka e-post eller bränna till en CD-romskivan.

Instruktioner

• Köpa en PC telefon inspelning system (se resurs länkar). Dessa kan köpas online för mellan £19 och £104.

• Koppla bort linjen kommer till telefonen från väggen. Koppla linjen i brännaren och kör en linje från brännaren till din fasta telefon.

• Anslut USB-kabeln från brännaren till en USB-port på datorn.

• Aktivera enheten. Nu när du svarar på ett samtal, kommer att telefon inspelningsenheten automatiskt spela in dina samtal och spara den på din dator. Samtalet kan sparas som en WAV-fil eller en MP3. Detta sätt kan du spara den på ett USB-minne eller skicka den till någon annan via e-post.