mynewspapers.net

Hur kan jag göra mitt spökhus extremt skrämmande?

Hur kan jag göra mitt spökhus extremt skrämmande?


Inrätta en verkligt skrämmande hemsökta hus tar en del arbete och kreativitet, men resultaten kommer att vara värt det. Idéer om vad som är skrämmande kan variera från person till person, men det finns några saker som är allmänt skrämmande. Filmen monster och skrämmande skurkar, insekter, clowner, jagad och mörkret är bara några saker som de flesta människor verkar vara rädd för. Fyll ett spökhus med massor av saker som kommer att skrämma folk i alla åldrar.

Instruktioner

• Välj en plats för din spökhus. En skrämmande plats skulle redan lägga till atmosfären innan du börjar inreda. Allt som är ute i skogen eller kör ner utseende är ett plus. Ett lager eller tom byggnad är bra. Du kan dock ha ett bra spökhus på ditt hem, kyrkan eller andra tillgängliga utrymmet.

• Välj de delar du har i din spökhus och köpa rekvisita. Exempelvis vore ett rum med skrämmande clowner verkligen skrämmande. Rum som skildrar scener från skräckfilmer som "Halloween", "A Nightmare on Elm Street," och "Poltergeist" skulle lägga till skräcken, särskilt om du har folk klädda som karaktärer från filmer i rummen.

• Se spökhus interaktiv, inte bara ett museum att gå igenom. De läskigaste, creepiest hemsökta hus engagera publiken. Välj volontärer som ska användas i Frankensteins experiment eller att sitta på en falsk giljotin. Har folk utklädda runt varje hörn, väntar på att ta en intet ont anande gäst. Gå så långt att även har folk ute i parkeringsområdet gömmer sig runt bilar som väntar på att skrämma gäster som lämnar. Göra i spökhuset interaktiv från början till slut. Ett bra sätt där gästerna kan lämna på en skrämmande anmärkning är att ha Michael Myers eller Jason jaga dem ut från spökhuset svingar ett vapen.

• Lägg till i belysning. Belysning kan ändra en hel spökhus från halvbra till skrämmande. Ju mörkare desto bättre när det gäller belysning, med låg eller färgade lampor i rummen så gästerna kan knappt se. Små spotlights kan läggas på rekvisita och strobe lampor också lägga till ett läskigt element i hemsökta hus. Glöm inte att lägga i några falska rök så inte kan riktigt se där de ska.

• Vrid upp ljudet. Få vissa ljud av skrämmande ljud som knarrande dörrar, maniskt skratt, folk skrek blodiga mord, viskande röster och flygande fladdermöss. Spela olika ljud i varje rum och har högtalare utanför också.

• Lägga till buggar. Detta är inte för svag i hjärtat, men du kunde ha gäster gå genom en Hall och har plast insekter falla på dem när de går igenom, vilket skulle vara skrämmande. Placera falska ormar och insekter genom hela huset, inklusive falska rörliga spindlar. Buggar är verkligen skrämmande för de flesta, och detta skulle lägga en kreativ del i ditt hus.

• Överväga video. Spela upp scener som är skrämmande på TV-apparater placerade i hela huset. Scener från "Såg" filmer av Jigsaw säger, "Jag vill spela ett spel" skulle vara super läskigt, tillsammans med berömda scener från klassiska skräckfilmer från alla decennier.