mynewspapers.net

Hur kan jag göra mitt hår ser ut som Bella Swan?

Hur kan jag göra mitt hår ser ut som Bella Swan?


Bella Swan är huvudpersonen i Twilight-serien, en roman från 2005 av Stephanie Meyer. Twilight berättar historien om en ensam flicka i en isolerad stad och vampyren som blir kär i henne. En filmatisering av boken släpptes 2008 där Bella Swan spelas av skådespelerskan Kristen Stewart. Karaktär Bella inte använda make-up eller styla håret. Det lämnas normalt ner med en naturlig våg.

Instruktioner

• Skär eller växa ut håret beroende på sin nuvarande längd. I Twilight-serien har Bella hår som slutar precis ovanför bröst med ett naturligt lockig. Om du har Curl håret för att få vinka, bör det vara något längre lockarna kommer att förkorta det.

• Färga håret brunt. Bella Swan beskrivs ha mörk mahogny brunt hår som i solljus har en nyans av rött. Färgen ska se naturliga.

• Schampo och villkor håret. Låt balsam i 3 minuter och sedan tvätta ur. Del hår i mitten. Om du har en naturlig våg till ditt hår, låt det lufttorka och undvika att röra den. Om ditt hår är rak, kombinera en sked havssalt och en kopp vatten i en sprayflaska. Lätt dimma fuktigt hår och låt det lufttorka. Salt vatten blandningen ger håret en texturerat våg som efter en dag på stranden.

• Värm en locktång. Curl 1-tums sektioner av hår, hålla i 5 sekunder. Låt lockarna svalna. Borsta fingrar genom kyls lockar att mjuka upp dem.

• Placera en dime-stora mängd shine serum i handflatan och gnugga händerna tillsammans. Smooth shine serum till ändarna av ditt hår bara. Tillämpa det över kan göra håret ser fet.