mynewspapers.net

Hur kan jag göra min egen strukturfärg?

Hur kan jag göra min egen strukturfärg?


Strukturfärg producerar intressanta estetiska effekter på inomhus väggar och tak. Strukturfärg döljer skavanker och brister på väggar och tak samt. Att göra din egen strukturfärg är en enkel procedur som kräver helt enkelt att välja ett texturerat medium, och lägga till färgen. Det är billigare än att köpa färdiga strukturfärg, och lägga till din egen textur ger dig mer kontroll om storlek och typ av textur används i paint.

Instruktioner

• Välj en färgad latexfärg för projektet. Att lägga ett texturerat medium till färgen kan ljusare färg. Välj en något mörkare nyans av färgen efter att färgen för projektet.

• Välj ett texturerat medium att lägga till färgen. Olika textur medier finns som färdigblandade drywall lera, sand och spackling förening. Du kan också göra din egen texturerat medium genom slipning frigolit till små partiklar.

• Lägga till texturerat mediet i färgen. Häll en kopp av texturerat medium genom en sil i en fem gallon behållare av färg. Sikten håller ut oönskade klumpar. Blanda färg och konsistens tillsammans med en trä omrörning pinne. Testa färgen på ett prov område på väggen. Applicera färgen med en roller och låt det torka.

• Lägga till mer strukturerad medium till färgen som behövs i en kopp eller halv kopp mätningar. Skriv ner mängden texturerat medium används på ett papper. När du hittar en lämplig kombination av färg och texturerat medium, kommer du att kunna kopiera formeln.